Ontmoet Pineut Zelf likeur maken is leuk.

En bij Pineut maken ze het ook nog eens heel simpel. De natuurlijke ingrediënten van hun neuten zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor je zelf nog maar heel weinig hoeft te doen. Voeg zelf de alcohol toe, schud dagelijks even liefdevol de fles en wacht geduldig af. Binnen no-time geniet je van jouw eigen heerlijke likeur.Bij Pineut weten ze dat niets zo veelzijdig is als smaak, daarom komen de Pineut doe-het-zelf-likeuren in alle smaken én maten

Sterk Bakkie

Een klassieke neut die het altijd goed doet, vooral naast je koffie. De Colombiaanse koffiebonen in deze Pineut zijn van Man met Bril Koffie. Ze branden de bonen zelf, vlak voordat ze de fles ingaan. Een verse boon zorgt voor een volle smaak die je gegarandeerd terug proeft in je neut.

Nog meer verwennerij met een toefje slagroom erbij, een puike combinatie met de smaakvolle koffiebonen in ons Sterk Bakkie. Dit wordt jouw nieuwe koffiemaatje.

Een perfecte combinatie met Koffie Fudge!

€ 6,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Kers op de Taart

Een zakflacon Kers op de Taart om 200 ml neut te maken. 

Feestelijk, vol van smaak en een heerlijke verrassing op iedere cadeautafel.

Kers op de Taart bevat naast kersen ook heerlijke frambozen en vlierbloesem. Deze ingrediënten maken het tot een likeur die zich perfect leent voor het maken van fruitige, zomerse cocktails. 

€ 6,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Tafelwaters

Iets anders dan een bloemetje of een flesje wijn meenemen naar een etentje? Dan hebben we een goed cadeau voor jou! Deze fruit & bloemen waters zijn super smakelijk en feestelijk op tafel.

Je hoeft alleen water toe te voegen even laten staan en je hebt een heerlijk zomers drankje en je kan gerust nog een keer aanvullen met water zodat je er extra lang van kan genieten

Relax bestaat uit: Aardbeien en Verveine

Enjoy bestaat uit: Aardbeien, Jasmijn, Korenbloem

€ 9,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Zomerdrankje in karaf

SANGRIA met rode wijn
Waan jezelf in Spanje met deze heerlijke sangria om zelf te maken van aardbei, appel en blauwe bes.

Je hoeft zelf alleen het volgende toe te voegen:

700 ml rode wijn, 200 ml bruisend water en ijsblokjes
Tip: een scheut triple sec likeur of brandy geeft de sangria een extra kick.

€ 9,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen